+ 31 644 41 41 06 info@tsjoepievajuristen.nl

Scherp en kundig

Over ons

Juristenkantoor Tsjoepieva is opgericht door mevrouw E.A.Tsjoepieva vanuit het gedachtegoed dat juridische bijstand voor een ieder toegankelijk moet zijn. Het betreft een groeiend en ambitieus kantoor. Juristenkantoor Tsjoepieva is een maatschappelijk betrokken kantoor dat midden in de samenleving staat en de belangen van zowel grote groepen als individuele geschillen behartigt. Alvorens een eigen kantoor op te starten heeft mevrouw E.A.Tsjoepieva jarenlange ervaring opgedaan bij andere advocatenkantoren.

Binnen het juristenkantoor Tsjoepieva vindt een breed scala aan juristen met uiteenlopende juridische achtergrond, ervaring en persoonlijkheid een plaats. Dat houdt in dat wij op basis van bewezen competenties hoogwaardige juridische diensten kunnen blijven leveren tegen betaalbare en scherpe tarieven. Bij ons komt u dan ook niet voor verrassingen te staan. Wij zijn transparant, communiceren duidelijk en houden van korte lijnen. Wij investeren graag in een stabiele en lange termijn relatie met onze cliënten. Kortom, wij spreken uw taal!

Visie

In tegenstelling tot traditionele advocatenkantoren kenmerkt onze aanpak zich door nuchterheid, flexibiliteit, een pragmatische benadering, en doortastendheid. Wij denken, adviseren en procederen in termen van oplossingen en dit ziet u altijd als rode draad terug in onze dienstverlening. Vanuit onze mentaliteit begrijpen wij u volledig, waardoor u voelt zich snel gehoord en begrepen.

Kortom, wij spreken uw taal! Zoekt u een strijdlustige en daadkrachtige jurist? Dan bent u bij ons ongetwijfeld aan het juiste adres.

 

Missie

Het is onze missie erover te waken dat mensen of ondernemingen minder zorgen ervaren bij hun juridische problemen door deze op een snelle, kortdate en integere manier op te lossen. Wij staan altijd voor u klaar en bij ons kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht en op maatwerk, zodat u zich zowel in als buiten rechte gesterkt zult voelen met onze juristen aan uw zijde. Kortom, wij spreken uw taal!

Door het luisteren naar de juridische uitdagingen, het voeren van communicatie hieromtrent en het aanreiken van strategieen, worden oplossingen geboden op maat van de klant. Wij gaan met een hart voor u, hard voor voor uw zaak!

Ons Team

E.A.Tsjoepieva

Jurist

Eliza staat, naast haar vakinhoudelijke kennis, bekend om haar tact en doortastendheid op een respectvolle wijze. In haar optreden is zij kordaat en krachtig en pakt zij zaken resoluut aan.

 Recht door zee, transparant en helder. In een rap tempo hoofdzaken van bijzaken scheiden zodat je snel inzicht in de situatie krijgt.

Wij helpen u graag!

Bel nu